Hopp til innholdet

CrossFit Kids/Teens

Hva er CrossFit Kids? CrossFit Kids er et tilpasset treningsopplegg for barn og ungdom som er nøye kvalitetssikret gjennom forskning og kunnskap. CrossFit-bokser som har lov til å bruke CrossFit Kids-varemerket, har instruktører som er utdannet og godkjent gjennom egne CrossFit-kids-kurs.

Hovedtanken bak treningsopplegget er at trening for barn og ungdom skal være lystbetont og trygt. Progresjon i trening er viktig, og trening for barn er noe annet enn trening for voksne. Blant annet løfter man ikke vektstenger før man er minimum 12 år, og da får man bare lov til å starte med veldig lette vekter når treneren ser man er klar for det. Teknikk og kroppsvektstyrke er i fokus. Gjennom dette treningsopplegget får barnet ditt bruke hele kroppen med varierte, grunnleggende og funksjonelle bevegelser, som utfordrer kroppen på ulike måter, både med tanke på utholdenhet, styrke, bevegelighet, balanse, koordinasjon mm.

CrossFit for barn er et fint alternativ til dem som ikke har funnet glede i andre idrettsaktiviteter, men også som basistrening og supplement for de som driver med andre idretter. Vi vil også ha fokus på en positiv atmosfære, fair play og det å samhandle godt med andre rundt seg.

Aldersgrupper: 
Yngre kids: 2.-4. klasse
Eldre kids: 5.-7. klasse 
Teens: 8.-10. klasse 

Det blir servert frukt og grønt på kidstimer. 

Voksentetthet:
Yngre kids: Maks 14 
Eldre kids: Maks 16 
Teens: Maks 16 
Flere enn 10 på kids = 2 voksne

Instruktørene:
Trude:
Ansvarlig for Kids/Teens. Godkjent CrossFit Level1-trener, CrossFit Level 2-trener og CrossFit Kids-trener. Hun har 25 års erfaring som lærer i både barne- og ungdomsskolen, og er blant annet utdannet allmennlærer med kroppsøving. 

Andre som også har timer:  
Thomas: Godkjent CrossFit Level1-trener, CrossFit Level2-trener,  CrossFit Kids-trener og fysioterapeut.
Steinar: Godkjent CrossFit Level1-trener og fysioterapeut.

Mer info: trude@sagaft.no / legg deg til på gruppa «CrossFit Kids/Teens Steinkjer» på Facebook. 

ÅPNINGSTIDER

05:00-24:00

365 DAGER I ÅRET.

Bemannet man-fre kl.08.00-16.00