Hopp til innholdet

Velkommen til oss!

Velkommen til oss!

Om SAGA FT

SAGA FT er et moderne treningssenter i Steinkjer med fokus på funksjonell trening, mennesker og helhetlig behandling. Det er aldri for sent å starte, begynne på nytt, forebygge eller utvikle seg videre.

Vi har høy kompetanse, er faglig sterk gjennom lang erfaring og fokuserer på funksjonell trening for alle. Det er aldri for sent. Det er viktig at alle vet det. Du kan begynne å trene selv om du knapt klarer å gå. Trening vil gi deg mestring, økt bevegelse, styrke og mobilitet til å møte en hektisk hverdag. Er du ung eller gammel, har skade eller et sykdomsbilde som utfordrer deg, vil trening være et positivt verktøy i hverdagen

Vi har alle behov for fleksibilitet, styrke, hurtighet, koordinasjon, smidighet, balanse, presisjon og bevegelse i kroppen. Prosessen krever hardt arbeid, råskap og en kontinuitet for å få resultater. Hos oss skal du kjenne på tryggheten av å ha kompetanse lett tilgjengelig, et medlemssystem som er individuelt tilrettelagt og tilgjengelig for deg på mobil, og være delaktig i et positivt miljø.

På SAGA FT er funksjonell trening et varemerke. Vi ønsker at alle skal få mulighet til å kjenne på treningsglede uansett alder, om du er nybegynner eller har mange års erfaring med trening, trener best på egenhånd, eller setter pris på sosialt samspill i grupper. Vi ønsker et miljø på SAGA FT som ser dere medlemmer, utfordrer dere og at vi sammen skaper en positiv sosial arena for funksjonell trening og treningsglede.

 

Velkommen til oss !

ÅPNINGSTIDER

05:00-24:00

365 DAGER I ÅRET.

Bemannet man-fre kl.08.00-16.00