Hopp til innholdet

Seniortrim på Saga FT

SagaFT Senior

Fysisk aktivitet er noe av det beste vi kan gjøre for helsa vår. Det bidrar til å opprettholde kondisjon,styrke og bevegelighet som igjen forebygger og behandler mange plager og sykdommer. Likevel opplever mange at fysisk aktivitet og trening er vanskelig å gjennomføre. Fysisk aktivitet har vist seg å være positivt for over 30 ulike diagnoser, alt fra fysiske plager til psykiske utfordringer.

Gjeldende anbefaling for fysisk aktivitet for alle voksne er 150 minutter med moderat intensitet eller 75 minutter med høy intensitet i løpet av ei uke. I tillegg inneholder anbefalingene to ukentlige styrketreningsøkter. En god oppskrift for en god helse er å stimulere både fysiske, psykiske og sosiale
faktorer.

Vi på SagaFT tror at det er enklere å være fysisk aktiv sammen. Derfor har vi flere fellestreninger i løpet av uka som stimulerer både de fysiske, psykiske og sosiale gevinstene som aktivitet gir.

Som senior-medlem ved SagaFT tilbys du et inkluderende treningsmiljø med variert og god trening tre dager i uka. Treningene ledes av erfarne instruktører med god helsefaglig bakgrunn. Gjennom deltakelse på seniortrimmen vår får du fysiske utfordringer tilpasset ditt nivå, mestring av fysisk aktivitet og nye sosiale relasjoner.

Pris

Seniormedlemsskap på SagaFT koster kr 449,-/mnd. Da har du tilgang til instruerte timer med naprapat/fysioterapeut tre dager i uka med påfølgende kaffe.

Du kan også bruke treningssenteret så mye du vil utenom de faste seniortimene. Ingen innmeldingsavgift eller bindingstid.